Wat is silica water

Silica water verschilt aanzienlijk van de meeste minerale wateren, omdat het meer silicium bevat dan het meeste gebotteld water. Silicium in oplosbare vorm staat bekend als Orthosilicic Acid (OSA) en wordt meestal vermeld op gebottelde wateretiketten als "SiO2" gemeten in milligram per liter.

Silica is een natuurlijk product en wordt niet synthetisch geproduceerd. OSA is de enige vorm van silicium die mensen effectief kunnen verteren en opnemen in het lichaamssysteem. Maar weinig soorten mineraalwater bevatten een redelijke hoeveelheid silica,  de meeste minerale wateren bevatten helemaal geen silica.

Silicarijk water kan alleen door de natuur gemaakt worden door middel van filtering door de verschillende aardlagen , hierdoor word het maar op een paar plekken op aarde gebotteld.

Onderzoek naar het potentiële voordeel van het drinken van siliciumdioxidewater door vooraanstaande wetenschappers laat deze onmiskenbare opkomende boodschap zien: drink siliciumdioxidewater regelmatig als voorzorgsmaatregel tegen mogelijke aluminiumvervuiling en om collageen voor zachte huid, soepele gewrichten en sterke nagels te stimuleren.

 

 Met een uniek frisse en zachte smaak is ACILIS by Spritzer het mineraalwater van de toekomst .

 

Silicawater bestrijdt ouderdom door het stimuleren van de aanmaak van nieuwe cellen en door middel van de aluminium afdrijvende kracht word de kans op vele gezondheidsproblemen die door aluminiumaccumulatie ontstaan aanzienlijk kleiner. 

 

Een wetenschappelijk bewezen zéér gezond water , waarom zou je iets anders drinken ?