No Aluminium>No Alzheimers

Wetenschappelijke bevinding: geen aluminium – geen Alzheimer !

 

Het onderzoek door Britse wetenschappers toont aan dat als de factor aluminium er niet was, de ziekte van Alzheimer niet zo wijd verspreid zou kunnen zijn zoals het vandaag de dag is.

Deze conclusie is bereikt na onderzoek aan de Keele University in het Verenigd Koninkrijk onder leiding van professor Christopher Exley, een wereldwijd toonaangevende autoriteit op aluminium.

 

De wetenschappelijke studie suggereert ook een remedie om het lichaam van dit giftige metaal te ontdoen en het risico van het ontwikkelen van deze vorm van dementie te verminderen.

Zijn team heeft aangetoond dat regelmatig drinken van silicium(kiezel)zuur (van nature in silica-rijk water als Acilis door Spritzer )een tegengif voor giftig aluminium kan zijn door te helpen om het metaal te verwijderen door middel van urine en zweet.

 

Bekijk professor Exley onderzoek bevindingen in het Journaal van de ziekte van Alzheimer, waarin hij zegt: "in wezen zou zonder aluminium in hersenweefsel er geen ziekte van Alzheimer bestaan."

 

 

https://content.iospress.com/articles/journal-of-alzheimers-disease-reports/adr170010

https://www.springer.com/gp/book/9789811313691

 

Onderste link verwijst naar "Neurotoxicity of Aluminium" door Professor Qiao Niu

Dit boek uit 2018 bevat onderzoeksresultaten van verschillende wetenschappers op het gebied van de koppeling tussen de neurotoxiciteit van aluminium en cognitieve stoornissen alsmede de ziekte van Alzheimer. "Gezien de diepte van het verslag biedt het de lezer een systematische opsomming van de neurotoxiciteit van aluminium."

 

Gezondheid,

Dennis Nelisse