19. februari 2019
Een kort overzicht met alle wetenschappelijke links die tot nu toe naar boven zijn gekomen in het onderzoek naar de kracht van Silicium/Kiezelzuur, van nature aanwezig in ons artesisch bronwater.
18. januari 2019
Wetenschappelijke bevinding: geen aluminium – geen Alzheimer !
08. januari 2019
Silica, wat is dat nu eigenlijk? Weleens gehoord of gezien in de drogist maar wat doet het werkelijk in ons lichaam. Het drijft aluminium af en bevorderd de celdeling, maar hoe dan ? Wij hopen dat deze blog je een beetje op weg helpt zodat je mee kan praten over het mineraal dat ons leven een stuk beter kan maken op vele vlakken.
05. december 2018
Wat je zou moeten weten maar eigenlijk niet mag weten over de eigenschappen en toepassingen van Aluminium. Waar,hoe,waarvoor,waarin en hoe het onze gezondheid beïnvloed . Uit wetenschappelijke rapporten en artikelen samengesteld om iedereen een goed beeld te geven van alles over Aluminium. Belangrijk voor jezelf en de mensen om je heen , tien minuten lezen en je bent helemaal op de hoogte !
29. november 2018
Silicawater (water met een hoge concentratie Silica) is een geschenk van de natuur dat nog niet bekend is bij het grote publiek. Ik ben het op het spoor gekomen door onderzoek wat ik deed naar mijn vaders Alzheimer. Hierdoor kwam ik erachter dat Aluminium een grote veroorzaker is van neurologische aandoeningen en dat Silicawater de eigenschap heeft Aluminium onschadelijk te maken . Wetenschappelijk bewezen maar niet algemeen geaccepteerd , daarom dit artikel ter informatie van allen .