Aluminium Special !

Aluminium special.

 

Geïntrigeerd geraakt door het onderzoek en de uitleg van prof. Exley heb ik tegenwoordig moeite om Netflix aan te zetten , mijn missie is Nederland informeren over dit onderzoek zodat mensen zelf de keuze kunnen maken of ze Acilis by Spritzer willen opnemen in hun dagelijks dieet om hun lichaam te helpen met aluminiumverwijdering en de aanmaak van nieuwe cellen.

 

Weinig mensen die dit weten dus doe er je voordeel mee en deel het als je wilt met anderen.

 

 

 

Oorsprong Aluminium .

Aluminium halen we uit de grond het is het derde meest gevonden bestandsdeel van de aardkorst.

 Samenstelling aardkorst , de drie elementen die het meest voorkomen in onze aardkorst Zuurstof 46,6,% ,Silicium 27,7 % en ….......Aluminium 8,1 %

 

Aluminium word pas sinds ongeveer 140 jaar geleden uit de aarde gewonnen en gebruikt als minerale zouten en metaal , sinds die tijd is Aluminium de meest veelzijdig toegepaste scheikundige verbinding die er bestaat .

Van vliegtuigen naar deodorant zelfs als toevoeging in snoep voor onze kinderen , aluminium vind je overal tegenwoordig .

 

 

Aluminium en zijn vormen .

Aluminium (atoomnummer 13, symbool Al)

Dichtheid 2,9 gr./m³ en een smeltpunt van 660,04 °C .

Vrijwel onoplosbaar in water behalve in de vormen Aluminiumsulfaat en Aluminiumchloride .

 

In het lichaam bevind het zich in onopgeloste vorm waardoor het zich moeilijk uit kan scheiden en blijft zitten op verschillende plekken in ons lichaam , professor Exley durft te beweren dat we inmiddels in elke cel van ons lichaam een belasting van atomen Aluminium ondervinden.

 

 

Zijn onderzoek heeft aangetoond dat het drinken van Silicarijk water met een hoge concentratie Silica (meestal aangegeven op flesjes met SIO2) zich kan binden met Aluminium en de samenstelling HydroxyAluminoSilcaat kan vormen waardoor de moleculen met het Aluminium via de nieren en urine het lichaam beter kunnen verlaten , ook de afscheiding van transpiratievocht zal hierdoor meer Aluminium kunnen bevatten .


Hoe krijgen we dat dan binnen en waar zit het in ?

 

*In Voeding.

Denk aan : verpakkingen,folie,pannen,blikjes,bestek tja alles eigenlijk , zelfs in onze voeding en drinkwater word het toegevoegd .

 

*In De Lucht.

We ademen het in en boven ons kleine landje hangt een grote deken van o.a. vliegtuiguitscheiding.

 

*In Medicijnen.

Het is een fantastische en goedkope stof om te gebruiken omdat het voor verschillende reacties gebruikt kan worden zoals het maskeren van de PH-waarde van een bepaald medicijn zodat dat geaccepteerd word door het lichaam .

 

*In Deo/make up/verzorgings- middelen.

Kijk maar op de verpakking....in Deo word het gebruikt om de zweetklier af te sluiten zeggen ze , ze vertellen er niet bij dat de functie eigenlijk het inhiberen(remmen van de doorlaatbaarheid) van de celmembraan van de zweetklier is , anders zou Deo als medicijn geregistreerd moeten zijn . Vat je hem al een beetje ?

 

*In VACCINATIES.

Aluminiumzouten(chloride) worden gebruikt om de juiste ontstekingsreactie op te wekken , ze zeggen dat dit bevorderlijk is voor het in later stadium afweren van het ziektegen , logisch want je laat het lichaam zo schrikken dat hij alles wat er zich op dat moment in het lichaam bevind gaat zien als gevaarlijk , (allergieën?) het Aluminium kan ons lichaam niet verlaten en is in verhouding een gigantische dosis direct in ons bloed waardoor het zich overal heen laat transporteren door onze opruimers van het immuunsysteem (ook naar de hersenen) . Deze draagcellen zullen sterven en hun lading Aluminium vrijlaten wat zorgt voor een nieuwe ontstekingsreactie op de plek waar het zich op dat moment bevind.

 

De afgelopen 50 jaar is het aantal sterfgevallen aan Alzheimer meer als 500 % gegroeid zonder reden , hoelang vaccineren we al , wanneer gaan we het inzien?

 

*De Wetenschap .

Die is al zover heen dat ze niet meer terug kunnen prof . Exley's onderzoek word niet tegengesproken maar ook erg moeilijk gefinancierd , of dit een wetenschappelijk besluit is laat ik in het midden .

Ondertussen komen er steeds meer artikelen naar buiten over de waarheid achter het gebruik van Aluminium zoals https://childrenshealthdefense.org/news/scientist-replies-to-aluminum-industrys-and-medical-industrys-false-and-misleading-claims-of-aluminum-safety/ 

 

De mensen die het onderzoek zouden moeten doen verschuilen zich achter een rapport dat Aluminium niet schadelijk kan zijn voor de mens omdat als je in de aluminium industrie werkt je geen verhoogde kans op Alzheimer hebt. Dit onderzoek stamt uit 1988 !

Maar daar kom ik op terug in een volgende blog over Alzheimer-Nederland .


Conclusie .

 

Het verband is voor mij zo klaar als een klontje , het toegenomen Aluminium gebruik in de wereld is terug te zien in de toename in wereldwijde neurologische aandoeningen op verschillende leeftijden en veel onderzoeken hebben het verband al jaren aangetoond .

Het is toch te gek voor woorden dat onderzoek aantoont dat Aluminium zeer slecht is voor de mens maar dat de autoriteiten geen gedegen onderzoek doet naar aanleiding van toxicologische rapporten van 30 jaar geleden .

 

Gezondheid ,

 

Dennis Nelisse

2D Silicawaters

 

 

Bronnen:

Medical blog Professor C . Exley.

https://www.hippocraticpost.com/?s=Exley

 

 

Dr. G. B. van der Voet AZL Leiden. http://www.chemischefeitelijkheden.nl/Uploads/Magazines/CF-142-Aluminium--schadelijk-voor-de.pdf


Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  peter koeleman (donderdag, 06 december 2018 17:48)

  Het natuurlijk altijd de moeite waard om het te proberen heb dit water ook en het smaak prima en is ook betaalbaar .
  De prijs verschild niet met flesje spa blauw .
  En tijd zal het mij moeten bewijzen maar ik heb er veel over gelezen en geloofd er heilig in .
  Bedankt voor alle info en adviezen .