Het ontstaan van 2D Silicawaters

Nu bijna 2 jaar geleden kreeg mijn vader de diagnose Alzheimer , vastgesteld door verschillende onderzoeken uitgevoerd door 3 specialisten , het was duidelijk dat er iets mis was , inmiddels was hij ongeveer dagelijks spullen kwijt en ook al eens verdwaald geraakt met de auto .

De diagnose Alzheimer word vastgesteld als de specialisten GÉÉN oorzaak of verklaring kunnen vinden voor de mentale achteruitgang van de persoon in kwestie .

Dit vond ik wel een beetje vreemd vertelde ik tegen de neurochirurg waarop hij mij vertelde dat Alzheimer eigenlijk een verzamelnaam is voor Dementie zonder aantoonbare oorzaak , als er niets mis is met het lichamelijk stelsel ( bloed,schildklier enz.) , scans geen problemen aantonen en psychologische onderzoeken ook geen uitkomst bieden is het dus Alzheimer !

 

Mensen , dit schijnt 70 % van alle dementiegevallen te zijn en Alzheimer is tegenwoordig doodsoorzaak nr. 1  in Nederland . 

Het is te gek voor woorden dat mensen in ons land in grote getallen sterven en dat wij er niets aan kunnen doen of zelfs maar weten wat er precies gebeurd en waarom , ik kon dit maar moeilijk van mij afzetten en ben op onderzoek gegaan .

Alternatieve geneesmiddelen is iets waar je al snel naar gaat kijken als een dierbare iets mankeert waar volgens de medische/farmaceutische industrie niets aan te doen is . Internet is een oneindige bron van informatie die , als je geen genoegen neemt met de halve waarheid , genoeg te bieden heeft om je kennis over ieder onderwerp te specialiseren .

Ik kwam erachter dat er legio middelen uit de natuur dezelfde dingen kunnen bereiken als medicatie , op dat moment zocht ik voornamelijk naar bestandsdelen die tegen hersenaandoeningen zouden kunnen werken .

Nadat ik eenmaal het verband had gelegd tussen Alzheimer en eventuele aluminiumophopingen (aluminiumaccumulatie)  in de hersenen en dieper onderzoek had gedaan naar de verwijdering van Aluminium uit het lichaam . (Detoxificatie) ging het eigenlijk allemaal best snel.

Via een Youtube filmpje waarin getoond werd dat er in de hersenen aluminium was aangetoond en dat er een mineraal Silica was die aluminium uit het lichaam kon verwijderen kwam ik terecht bij  Professor C. Exley van Keene Univertity UK .Nadat ik deze man vol passie over zijn 35 jarige loopbaan had horen praten in meerdere interviews en op congressen/seminars bekroop mij het gevoel dat ik hier iets mee moest doen .

Mijn vader helpen maar ook vooral zoveel mogelijk van mijn opgedane kennis delen met iedereen , want deze wetenschapper is een expert en pionier op dit gebied en dit word erkend door gerespecteerde andere wetenschappers . Alleen zoals je in het filmpje kan horen word er niet echt meegewerkt door de grote bedrijven/overheden en dat houdt veel kennis tegen helaas .

We weten allemaal wel dat de farmaceutische industrie er al helemaal niks van wil weten , gewoon water drinken om gezond te blijven.... zomaar uit de grond....... HAHAHA.

De openbaring was daar , doe het zelf ! , importeer dat goede Acilis by Spritzer Silicawater en ga het aanbieden aan het nederlandse volk , informeer ze en zorg dat het overal te krijgen is , zo snel mogelijk .

 

De volgende ochtend terwijl ik in de auto zat direct gebeld met de huidige medeoprichter dat ik 's avonds iets belangrijks met hem te bespreken had , die avond was 2D Silicawaters geboren .

 

Voor reacties kun je mij ook direct bereiken via dn@silica-water.nl 

Ik deel graag mijn kennis/visie over verschillende topics en wellicht leidt het tot een leuke informatieve nieuwe blogpost .

 

Gezondheid ,

Dennis Nelisse

 

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0