Acilis van Spritzer is van nature doordrenkt met silica en filtert door 14 meter rots- en zandsteenlagen en is afkomstig uit een artesische watervoerende laag diep onder het ongerepte regenwoud in de Maxwell Hills of Malaysia. Veilig en niet-invasief voor mensen van alle leeftijden om te drinken, het heeft een siliciumdioxidegehalte van 52,10 mg / L, een perfect uitgebalanceerde pH-waarde van 7,10 en wordt verkocht in PET- en BPA-vrije flessen.

 

Productomschrijving

 

Ons water is van nature veganistisch, vegetarisch, glutenvrij en notenvrij; vrij van suikers, zoetstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen en gecertificeerde halal. Het is veilig voor mensen van alle leeftijden om te drinken en interfereert met geen enkele medicatie.

We hebben nauw samengewerkt met onze vrienden bij Spritzer om ACILIS te ontwikkelen, vooral voor mensen in hetNederland  en Europa; een heerlijk smakend, natuurlijk silica-gebotteld water, dat wordt gebotteld bij de bron, vrij is van verontreinigingen en wordt verkocht in veilige PET- en BPA-vrije flessen.

We willen niet alleen mensen helpen profiteren van de verbazingwekkende gezondheidsvoordelen van siliciumdioxide, maar ook de bekendheid van wetenschappelijk onderzoek vergroten dat ons meer onthult over dit ongelooflijke mineraal - en hoe het kan worden gebruikt om aluminium te bestrijden, een neurotoxisch metaal in veel alledaagse producten.

Dit baanbrekende onderzoek vindt plaats aan de Keele University, geleid door de wereldleider in aluminium toxicologie, professor Christopher Exley.

Uit het onderzoek van professor Exley is een definitief verband tussen aluminiumaccumulatie in het lichaam en neurologische aandoeningen naar voren gekomen en is gebleken dat het dagelijks verbruik van een silica-water aluminium uit het lichaam verwijdert.

Silica staat er ook om bekend zachtere huid te bevorderen, glanzender haar, sterkere nagels en soepele gewrichten.

De wetenschap heeft ons al lang bewezen dat we goed gehydrateerd moeten blijven om op ons best te blijven, dus waarom zouden we de essentiële gezondheidsbevorderende eigenschappen van water niet een stap verder nemen, door te investeren in je toekomstig welzijn en ook progressieve wetenschap te ondersteunen?

Ondersteuning van onderzoek naar de voordelen van silica-rijk water

2D Silicawaters BV werd geïnspireerd om de natuurlijke voordelen van siliciumrijk water naar Nederland te brengen in de vorm van Acilis door Spritzer - het artesische water dat wordt getoond in wetenschappelijk onderzoek om neuro-toxisch aluminium uit het lichaam te verwijderen als voorzorg tegen neurale aandoeningen. Wij ondersteunen toekomstig onderzoek naar de voordelen van het drinken van silica-rijk water door een deel van de winst te doneren uit de verkoop van Acilis door Spritzer in het VK.